Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

„Construirea de parcuri eoliene la cheie cu integrarea fabricarii stalpilor de sustinere si asamblarera turbinelor eoliene”

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro”

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”01.08.2013

Inceput Proiect

Inceperea proiectului "Construirea de parcuri eoliene la cheie cu integrarea fabricarii stalpilor de sustinere si asamblarera turbinelor eoliene" de catre S.C. Verta Tel S.R.L.

citeste articolConstruirea de parcuri eoliene la cheie cu integrarea fabricarii stalpilor de sustinere si asamblarera turbinelor eoliene.

ID: 1529
Cod SMIS CNSR: 45563
Contract de finanţare nr.: 516/31-07-2013
Localizarea geografica a proiectului: (regiune judeţ, localitate): Regiunea Bucuresti-Ilfov,, Măgurele, Str. Atomistilor nr.1, trup 1, Lot II , Jud. Ilfov
Durata proiectului: 22 luni
Director de proiect: Dr.ing. Seritan George Calin
Numele Beneficiarului: S.C: VERTA TEL S.R.L.
Adresa: Str. Orastie nr. 4, sector 4 Bucuresti
POS CCE
Axa prioritară 2: Competitivitate prin Cercetare, Dezvoltare Tehnologică şi Inovare
Operaţiunea: 2.3.3. ”Promovarea inovării in cadrul întreprinderilor”S.C. VERTA TEL S.R.L.

S.C. VERTA-TEL S.R.L. a fost infiintata in anul 1996.

Activitatea desfăşurată în decursul a peste 15 de ani de muncă precum si experienţa dobândită au permis dezvoltarea unei societăţi comerciale puternice, care s-a adaptat cerinţelor economiei de piaţă, fiind capabila să abordeze o gama variata de lucrări in domeniul constructiilor, indiferent de mărimea şi complexitatea acestora.

Preocuparea permanenta in directia cresterii performantelor, eficientei si asigurarii calitatii au condus societatea la un nivel care ofera clientilor sai garantia unor lucrari realizate la termenele convenite, cu respectarea exigentelor de calitate si care prezinta siguranta in exploatare.

VERTA-TEL S.R.L. este una dintre principalele companii de construcţii cu capital integral privat care isi desfasoara activitatea in Romania, stabilind raporturi contractuale atat in domeniul de stat cat si in cel privat.


Copyright © Verta Tel S.R.L. .
Toate drepturile rezervate / Politica de Confidentialitate