Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

„Construirea de parcuri eoliene la cheie cu integrarea fabricarii stalpilor de sustinere si asamblarera turbinelor eoliene”

“Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro”

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Verta Tel va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra prin site sau e-mail.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a beneficia de informatii sau servicii personalizate oferite de catre Verta Tel.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra inseamna si renuntarea la orice cerere sau serviciu oferit de catre Verta Tel.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Verta Tel SRL, sau prin e-mail folosind formularul din pagina de contact.

Verta Tel Srl isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificare si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil.

Copyright © Verta Tel S.R.L. .
Toate drepturile rezervate / Politica de Confidentialitate